Mustikkaa ja Rustiikkia

Heipähei!

Olen aina ollut huono kirjoittamaan päiväkirjoja, mutta hieman parempi ylläpitämään blogeja. Teinivuosina kirjoitin omasta vaihtovuodestani Amerriikoissa bloggeriin tekstejä sukulaisten ja ystävien pyynnöstä ja blogista tulikin ihan succee. Nyt, aloittelevana yrittäjänä, ajattelin tehdä saman uudestaan. Tässä blogissa tuon esille yhden perheyrityksen arkea inspiraatioista ilmimokiin. Vaikka en vielä paljoa bisneselämästä ymmärrä, niin olen silti sitä mieltä että kunnon verkosto on yrittäjyyden A ja O. Siksi toivonkin tuovani erilaisia näkökulmia samojen ongelmien kanssa painiville yrittäjille sekä inspiraatiota muille sisustuksesta ja remontoinnista kiinnostuneille lukijoille.

Aloitan esittelemällä perheyrityksemme Mustica Oy:n.

Koko idea omasta firmasta syntyi alunperin kesämökillämme saunanlämmityspuuhissa. Oli sellainen rauhallinen kesäilta. Olin muuttanut juuri uuteen kämppään jossa ei ollut paljoa säilytystilaa ja pähkäilin ääneen mistä saisin sellaisen kaapiston, johon voisin kauniisti ja helposti piilottaa kaiken keräämäni roinan ilman että kukaan huomaisi kuinka sotkuinen oikeasti olenkaan (kaikki, jotka mut tuntee, tietää etten ole mikään järjestelmällisyyden perikuva). Että vaikka poikaystävän sukulaiset tulisi (taas) yllätyskäynnille niin saisin hetkessä kämpän edustuskuntoon. Halusin pientä kaksiota avartavat peiliovet, mutta mielellään edulliseen hintaan ja sellaiset jotka eivät heti rikkoutuisi käytössä. Olin selaillut jo paljon erilaista tarjontaa mutta sopivaa hintalaatusuhdetta ei vaan löytynyt. Veljeni Mikko taas oli vahtinut yksivuotiasta lastaan koko päivän ja oli aivan puhki. Mikko sanoi haluavansa sellaiset liukuovet, johon voisi piilottaa lapsilta kaikki vaaralliset ja terävät esineet eikä lapsi saisi niitä ovia itse auki. Meidän isä, jo pitkään alalla toiminut vanha konkari, totesi että kyllähän tällaiset asiat saataisiin järjestymään. Oikeastaan iskä oli tainnut miettiä sitä jo vähän pitempäänkin. Hetken aikaa oltiin kaikki hiljaa ja mietittiin. Sitten meille syntyi idea. 
Päätettiin pistää pystyyn säilytysratkaisuja tarjoava yritys. Sellainen yritys, joka suunnittelee kaikki ratkaisut kuten hinnan ja kalusteiden tyylin asiakkaan mielen mukaisesti, eli mahdollisuuksia valikoimaan tulee olla paljon. Ja sellainen yritys, että sieltä saisi kaikki palvelut samasta paikasta, kuten esim. kotiinkuljetuksen, asennuspalvelun, vanhojen kalusteiden poisviennin ja muut mitä mieleen tulee. Kaikki tietää, kuinka tuskallista on koota itse kasaan jotain huonekaluja ja huonolla tuurilla vielä rikkoa kaluste käyttökelvottomaksi vain, koska sattui poraamaan saranan väärälle puolelle kaappia. Toinen tärkeä asia meille on tehdä kalusteet niin, että ne ovat mahdollisimman turvalliset. Ovet pystyy lukitsemaan sähköisesti, peiliin ei jää sormenjälkiä, lasi on sirpaloitumatonta, kulmat ovat pyöristetty. Ja kolmas tärkeä asia meille kaikille on se, että hommaa tehdään Mustasilloille tyypilliseen tapaan, eli aidosti (juntisti) mitään esittämättä. Toivottavasti tykkäätte. :D 
Meidän nimi Mustica Oy tulee osittain sukunimestä ja suomalaisista juurista sekä siitä, että kaikki tykkää mustikoista. Rustiikki taas kuvastaa meille mieleistä sisustustyyliä, mikä näkyy myös meidän valikoimassa. Tällä hetkellä rakennamme tehdasmyymälää Tampereen kolmenkulmalle. Sijainti oli oikein sopiva kaikkien tarpeisiin, sillä sinne on helppo tulla mistä tahansa Pirkanmaalta ja miksei kauempaakin. Myymälä aukeaa n. kuukauden päästä, ja sitten kaikki pääsee alkamaan ihan kunnolla. JÄNNITTÄÄ!

Tervetuloa mukaan tähän matkaan- olkoon se kestävä ja pitkä! 

<3: Hanski

P.S. Tässä postauksessa mukana netistä hakemiani inspiskuvia. Tulevista postauksista löytyy jo enemmän meidän omia juttuja :)

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

3+1 kertaa ihana ladonovi!

Miten uudistat keittiön alle 1000€:n, 500€:n, ja 100€:n budjetilla?

5 Yleisintä ja Kalleinta Mokaa Kalustekaupoilla, sekä Miten Välttää Ne