3+1 kertaa ihana ladonovi!

Euroopasta rantautunut rustiikkinen ladonovi on saanut entistä enemmän huomiota myös suomalaisessa kodinsisustuksessa. Toiset ovat jo kokeilleet rakentaa itse oman ladonoven, toiset taas ovat odotelleet näiden ilmaantumista kauppoihin kokonaisina pakkauksina. Mustican tehtaanmyymälästä voi nyt halutessaan ostaa kokonaisen ovipaketin avaimet käteen -periaatteella tai pelkät ladonovikiskot kodin nikkaroijille! Millaiseen kotiin ladonovi sitten sopii? Alta löydät kolme (plus yksi) esimerkkiä.

Skandinaavinen sisustus


Pelkistetyn yksinkertaiseen, valkoista ja vaaleaa puuta vallitsevaan kotiin ladonovi sopii kuin taulu seinälle. Se lisää lämmön tuntua ja samalla pehmentää kokonaiskuvaa. Ladonovella onnistuu saamaan sisustukseen hieman persoonallista säväystä, ja lopputulos on pelkkää Fengshuita.

Rustiikkinen ja maalaisromanttinen sisustus


Maalaisromanttiseen, ranskalaistyypiseen sisustukseen vaaleasta puusta valmistettu ladonovi sopii paremmin kuin nenä päähän. Musta kisko taas lisää sopivasti kontrastin tuntua. Olisipa ihana istahtaa tälle nojatuolille lukemaan Jane Austenin klassikoita ja siemailemaan punaviiniä!

Urbaani koti


Urbaanissa New York-tyyppisessä asunnossa ladonovikiskoihin yhdistetty puu- tai sisustuslevy toimii esimerkiksi kaapinovena upeasti. Tässä tapauksessa yksinkertaisuus on tyylikästä. Levyn ruuvaaminen kiskoihin on sitäpaitsi älyttömän helppoa, eikä tämän oven hintakaan päätä huimaa.

Vinkki (+1)! 

Ladonoven voi halutessaan valmistaa myös vanhasta väliovesta, kun irrottaa oven saranoiltaan ja ruuvaa kiinni ladonovikiskoihin. Saranaovissa on tosin perinteisesti valmiina huullokset sekä lukot, ja ne saattavat häiritä silmää liukuvassa ovessa. Tällöin meiltä on mahdollista tilata myös sellainen väliovimallinen ladonovi, johon ei ole tehty huulloksia tai lukkoja. 


Miksi liukuovi saranaoven sijaan?

Etenkin lapsiperheessä liukuova väliovi on turvallisempi ratkaisu kuin saranallinen ovi. Ei ole vaaraa siitä, että sormet jäisivät oven ja seinän väliin, eikä ovea ole myöskään mahdollista paiskoa seinää vasten. Lisäksi liukuvat väliovet helpottavat esteettömyyttä, koska ovea ei tarvitse avata syvyyssuunnassa. Nykyrakentamisessa luodaan jatkuvasti entistä pienempiä ja kompaktimpia asuntoja, joissa jokainen neliö tarvitaan hyötykäyttöön. Siihen ei pelkkä Konmaritus auta.

Ladonovi tilanjako-ovena on myös ihanasti muusta sisustuksesta erottuva elementti, ja parhaimmillaan näyttää paremmalta kuin taulu. Ovesta on mahdollisuus tehdä niin yksilöllinen, ettei naapuriltakaan varmasti löydy samanlaista.

Mustica on erikoistunut yksilöllisiin liukuoviin

ja valmistaa päivittäin mittatilausliukuovia asiakkaidensa erilaisiin tarpeisiin. Ladonovet ovat meidän uusin aluevaltauksemme, ja niiden tekeminen on ollut haastavan inspiroivaa. Jokainen asiakas on saanut toivomansa lopputuloksen, ja innolla odotamme uusia ladonoviprojekteja! 

Tarjoamme perinteisen ladonoven kiskopaketteinneen ja asennusohjeineen tarjoushintaan 350€/kpl, 
ja pelkät kiskopaketit hintaan 170€/kpl. Kiskoja saa suoraan varastosta. Ladonoven valmistukseen menee yleensä jonosta riippuen 1-2 viikkoa. Ladonovea saa tulla ihailemaan myymäläämme, ja vastaamme kyselyihin myös sähköpostin/puhelimen välityksellä.

Jos kiinnostuit, yhteystietomme löytyvät täältä :) !


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Miten uudistat keittiön alle 1000€:n, 500€:n, ja 100€:n budjetilla?

Yritysvideon tekeminen Powtoonilla