3 kevään mieleenpainuvinta asiakasprojektia

Tänä keväänä on tehty paljon sellaisia asiakasprojekteja, jotka ovat jollain tapaa poikenneet arkisista töistä. Alla esittelen niistä kolme minulle mieleenpainuvinta.

1. Tilanjako-ovilla kolme uutta huonetta 

Maaliskuussa tehdasmyymälämme ovista käveli sisään pariskunta, jotka halusivat ylioppilasjuhia varten kotiinsa rakenteellisia muutoksia - kolme lisähuonetta. Nämä päätettiin toteuttaa tilanjako-ovilla, ja materiaalina päätettiin käyttää surf-levyä. Levy on Italialaista sisustuslevyä, joka on valmistettu mikrolaminaatista. Se on paksuudeltaan 10 mm ja erittäin kestävää. Kokeilin taittaa levyä rikkoakseni sen, en onnistunut.

Tältä kodissa näytti ennen ovien lisäystä

Valmis tilanjako-ovilla luotu "käytävä"

Jälkimmäisestä kuvasta näkee, kuinka tilanjako-ovilla on luotu olohuoneeseen ikään kuin "käytävä", joka johtaa kahteen eri huoneeseen. Käytävän perimmäisin ovi avautuu yhdeksi huoneeksi, sekä keskelle jäävä tila muodostaa myös yhden makuuhuoneen. Käytävän perällä olevat ovet ovat liukuvia ovia, ja muut tilanjako-ovet ovat rakennettu paikallaan pysyviksi väliseiniksi.

2. Vihreät liukuovet

Kun asiakas kysyy, onnistuuko meiltä ________värinen tai _______muotoinen, tai ___________ materiaalista tehty liukuovi, vastauksemme on lähes poikkeuksetta: "minkä kokoisena sen haluat?". Tällä kertaa asiakas tahtoi kotiinsa ruohonvihreät liukuovet, joten sellaiset siis rakensimme. Liukuovet toteutettiin siten, että kehyksiksi valittiin hopea alumiinikehys (Hilma 32) ja läpinäkyvään lasiin kiinnitettiin toivotun värinen vihreä tarrakalvo. Sen jälkeen liukuovet koottiin palasista yhteen. Voilà. Nämä ovat työhistoriani erikoisimman väriset liukuovet, mitä olemme tehneet. Valitettavasti en ole saanut loppukuvaa valmiista liukuovista omassa kodissaan, sillä remontti on vielä kesken. Alla olevat kuvat ovat otettu tehtaaltamme.Näitä ovia tuli samaan ryhmään vierekkäin 4kpl.

3. Isot liukuovet - kokonaisuus

Joskus liukuovilla peitettävää säilytystilaa löytyy runsaasti sekä leveys- että korkeussuunnassa. Rakensimme ylioppilasjuhlia varten myös Valkeakoskelle sekä eteiseen, -että aulatilaan metrin levyisiä ja lähes kolme metriä korkeita liukuovia yhteensä 7kpl. Eteisyhmän ovet valmistettiin mustasta alumiinikehyksestä sekä kirkkaasta peilistä, ja aularyhmän ovet valkoisesta lasista sekä kirkkaasta peilistä valkoisilla alumiinikehyksillä (Hilma32).

Tadaa! Valmiit ovet paikallaan. Toimin itse vertailumittana. :)


JA VIHDOIN SE ON JULKISTA: Verkkokauppamme on avattu!

Sieltä saa tilattua liukuovet suoraan kotiin, myös asennuksen ja tarkistusmittausten kera. Käyhän katsomassa www.mustica.fi !

💙 Hanna

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

3+1 kertaa ihana ladonovi!

Miten uudistat keittiön alle 1000€:n, 500€:n, ja 100€:n budjetilla?

5 Yleisintä ja Kalleinta Mokaa Kalustekaupoilla, sekä Miten Välttää Ne